Newsflash
REUNIUNI

Conferința Societății Române de Ginecologie Oncologică - 27-29 iunie 2024

de Redacția Viața Medicală - apr. 12 2024
Conferința Societății Române de Ginecologie Oncologică - 27-29 iunie 2024

TImișoara vă așteaptă în intervalul 27-29 iunie la Conferința Societății Române de Ginecologie Oncologică.

„Dragi colegi,

Ne bucurăm să vă invităm la Conferința Societății Române de Ginecologie Oncologică (SRGO), care se va desfășura în frumosul oraș Timișoara. Evenimentul se va axa pe aspecte practice, pe ultimele protocoale de diagnostic și tratament și pe noile evoluții de tehnică chirurgicală în această supra-specializare de vârf a obstetricii și ginecologiei, ce îmbină o chirurgie ginecologică de top - deschisă și minim invazivă - cu elemente de chirurgie digestivă, urologică, plastică, vasculară, etc.

Programul științific va include prezentări interactive susținute de experți recunoscuți pe plan național si internațional, sesiuni de demonstrații video operatorii și intervenții chirurgicale transmise live practicate de echipele prof. dr. Laurențiu Pirtea, prof. dr. Elvira Brătilă și prof. dr. Mihai Căpîlna.

Evenimentul va fi o oportunitate excelentă de a ne întâlni și de a interacționa cu toți specialiștii din domeniul chirurgiei oncologice ginecologice, atât din institutele oncologice, cât și din clinicile universitare și din spitalele publice și private din țară, schimbând experiențe și idei într-un mediu prietenos și stimulant. Având în vedere interesul și experiența voastră de chirurgi ginecologi, suntem convinși că veți aprecia acest eveniment și vă invităm pe toți să participați cu lucrări științifice și montaje video cu tehnici chirurgicale oncologice.

Vă așteptăm cu drag!”

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe