Newsflash
Știri

Conferința Națională Alzheimer 2023: București, 1-4 martie

Conferința Națională Alzheimer 2023: București, 1-4 martie

O nouă ediție a Conferinței Naționale Alzheimer va avea loc anul acesta în format fizic, la World Trade Center, în perioada 1-4 martie.

CNAlz

Stimați colegi,

În ultimii doi ani, reuniunile științifice din mediul online ne-au oferit posibilitatea de a continua tradiția conferințelor Alzheimer, să ne împărtășim experiențele, rezultatele proiectelor desfășurate, să continuăm programele educaționale. Iată însă că astăzi, în sfârșit, am bucuria de a vă invita la o nouă ediție a Conferinței Naționale Alzheimer, care ne permite să fim cu adevărat împreună. Evenimentul va avea loc în București, în perioada 1-4 martie 2023, la World Trade Center.

Ne vom concentra și la această ediție atât pe programe educaționale, cât și pe dezbateri în cadrul sesiunilor plenare, simpozioanelor, workshopurilor și sesiunilor de postere cu tematici din domeniile: neuroștiințe, neuroimagistică, psihiatrie clinică și neuropsihologie, strategii de diagnostic și îngrijire a suferinzilor și de susținere a familiilor și îngrijitorilor.

Vă invit să vă alăturați misiunii noastre de informare și dezvoltare a comunității noastre științifice.

Vă aștept cu drag la Conferință!

Prof. Dr. Cătălina Tudose

Președinte Conferință CNAlz 2023

Președinte Societatea Română Alzheimer

Site eveniment: www.alzcongres.ro

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe