Newsflash
ACTUALITATE REUNIUNI Știri

Conferința națională a AREPMF va avea loc în martie

de Florentina Ionescu - feb. 1 2024
Conferința națională a AREPMF va avea loc în martie

Asociația Română pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie organizează în luna martie cea de-a noua ediție a conferinței naționale.

Conferința AREPMF va avea loc în perioada 7-10 martie, la Poiana Brașov, și sunt invitați medici de familie din întreaga țară. Anunțând acest eveniment, președintele Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF), dr. Raluca Ghionaru, le-a transmis colegilor săi câteva cuvinte: 

„Suntem onorați să vă adresăm invitația pornită din inimă de a ne fi alături în călătoria plină de provocări a științei, îmbinării frumosului cu utilul, a bucuriei revederii oamenilor dragi cu pasiunea cercetării, a viselor care prind aripi și devin Realitatea noastră, a tuturor.”

Fiecare an întâmpinat împreună în echipa AREPMF, din 2014 și până în prezent, s-a materializat în proiecte dedicate comunității medicale, a amintit aceasta în mesajul său de pe site-ul asociației, subliniind că timpul i-a ajutat pe colegii săi să fie creativi și să pună în valoare tot ce este mai bun în practica pediatrică și nu numai. 

„Vă așteptăm alături de noi la Poiana Brașov, în perioada 7-10 martie 2024, pentru a sărbători împreună Spirit, Minte și Inimă alături de speakeri inspiraționali de top și modele umane - mentori pentru tânăra generație”, a transmis echipa AREPMF. 

Evenimentul este creditat: 22 credite EMC de la Colegiul Medicilor din România. Alte categorii de EMC sunt în curs de acreditare. Mai multe detalii despre înscriere găsiți pe site-ul www.conferinte-arepmf.ro

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe