Newsflash
Știri

Conferință la Cluj-Napoca, de Ziua mondială de luptă împotriva poliomielitei

de L. Budin - oct. 24 2023
Conferință la Cluj-Napoca, de Ziua mondială de luptă împotriva poliomielitei

Evenimentul e organizat de cluburile Rotary din municipiu și aduce în atenția publicului importanța continuării luptei la nivel mondial, pentru eradicarea bolii.

Pe 24 octombrie, mai multe instituții din țară organizează evenimente care să marcheze faptul că acțiunile globale pentru eradicarea bolii continuă. 

UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca găzduiește conferința „End Polio”. Evenimentul e organizat de cluburile Rotary din municipiu și are scopul „ de a aduce în atenția publicului importanța continuării luptei pentru eradicarea acestei boli”.

Evenimentul are loc în sala Multimedia, Str. Victor Babeş nr. 8, de la ora 17.30.

În ciuda efortului global pentru eradicarea afecțiunii, poliomielita încă este de actualitate, se subliniază pe site-ul Societății Române de Epidemiologie. Ea afectează comunitățile din țările cu răspândire de virus sălbatic, se mai arată. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe