Newsflash
Știri

Conducerea UMFST Târgu Mureș s-a întâlnit cu secretarul general adjunct al NATO

de Dorina Novac - iul. 27 2022
Conducerea UMFST Târgu Mureș s-a întâlnit cu secretarul general adjunct al NATO

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a primit vizita secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Marți, 26 iulie, secretarul general adjunct al NATO a avut o întâlnire cu conducerea Universității, în care a apreciat infrastructura didactică și de cercetare a UMFST Târgu Mureș.

intalnire UMFST

„În primul rând, din ceea ce știu eu și cunosc relativ bine mediul academic românesc, este prima universitate care are această dimensiune profund interdisciplinară. Este o abordare foarte holistică a educației pe care eu o salut. Este modul în care toate școlile mari din lumea civilizată se organizează și mă bucur să văd aici, la Târgu Mureș, un model de excelență în care medicina, farmacia, tehnologia, ingineria, dreptul, economia și medicina militară coexistă”, a declarat Mircea Geoană.

Citește și: UMFST Târgu Mureş: studenţii vor folosi o aplicație de realitate virtuală

Secretarul general adjunct al NATO va participa miercuri, 27 iulie, la festivitatea de absolvire.

„Această perioadă este foarte complicată din punct de vedere psihologic. Șocuri după șocuri, criză după criză și acum război. Există și o anumită perioadă de transformare tehnologică și economică care fac ca incertitudinea să fie destul de prezentă. Mâine voi transmite acestei generații de absolvenți să aibă încredere în forțele proprii și să învețe mereu pentru că doar așa se pot realiza lucruri frumoase. Și eu, și conducerea NATO suntem extrem de interesați să comunicăm mai bine și mai credibil cu populația tânără și o facem prin intermediul fiecărui canal”, a subliniat Mircea Geoană.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe