Newsflash
Știri

Cine este Wargha Enayati, medicul-investitor de la Imperiul Leilor

de Florentina Ionescu - feb. 7 2022
Cine este Wargha Enayati, medicul-investitor de la Imperiul Leilor

Dr. Wargha Enayati este unul dintre investitorii din cadrul emisiunii TV Imperiul Leilor. Despre business-urile pe care le caută, acesta recunoaște că nu ar investi niciodată în orice este limitativ.

Miercuri, 9 februarie, de la ora 21:30, începe al treilea sezon al show-ului Imperiul Leilor, la PRO TV. 

Dr. Wargha Enayati este unul dintre cei cinci „lei” care se vor lupta pentru proiecte revoluționare. Fondatorul Enayati Medical City este pregătit să investească în afaceri care contribuie la binele societății. 

Imperiul Leilor (c) Rapha-5288
Imperiul Leilor (c) Rapha

 

Despre medicul și Antreprenorul Wargha Enayati

Cu peste 25 de ani de experiență în business și, în special, în domeniul medical, dr. Wargha Enayati se consideră o persoană „interesată să aducă binele în societate. Cineva care iubește foarte mult oamenii și încearcă să aducă oamenii laolaltă”, se arată într-un comunicat transmis redacției. 

Primul invitat al podcastului „Antreprenori în medicină”, dr. Wargha Enayati

El a mărturisit că este interesat să investească în business-uri care ar aduce un folos comunității:

„Nu aș investi niciodată în orice este limitativ și mi-ar aduce beneficii numai mie”. 

Creator al sistemului privat de sănătate din Romînia  

Dr. Wargha Enayati este fondatorul Enayati Medical City, primul „oraş medical” din România. Totodată, el este şi fondatorul Reţelei Private „Regina Maria”.

Este Președintele Enayati Group, un consorțiu de companii din domeniul medical. Din anul 2018 a înfiinţat „Enayati Group”, prin care a devenit acţionar al primei aplicaţii de programări la medic și de recrutare medicală, a două companii de comunicare și al primei clinici de Concierge Medicine.

De 11 ani a înființat Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Astfel, în 2010 a înfiinţat, alături de soţia sa, „Fundaţia Regina Maria”, al cărei președinte este, cu scopul de a ajuta persoanele aflate în dificultate din punct de vedere medical și educaţional.

De 25 de ani este antreprenor în domeniul medical și creatorul sistemului privat de sănătate din România.

Dr. Enayati s-a născut în Germania, din părinți de origine persană. A studiat medicina în Regensburg – Bavaria, iar ulterior a venit în România unde a studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, devenind medic cardiolog.

În țara noastră, numele lui este cunoscut mai ales prin prisma faptului că este antreprenor în industria de healthcare, cât și medic cardiolog.

Proiectul său de maturitate: EMC

După 25 de ani de la deschiderea primului cabinet privat în România, doctorul-antreprenor Wargha Enayati a deschis în 2021 porţile unui alt proiect despre care susţine că este proiectul său de maturitate: Enayati Medical City (EMC), primul „oraș medical” din țara noastră. 

Wargha Enayati: „Duc mai departe misiunea primită” 

El trăiește în România de aproximativ 38 de ani. Dincolo de antreprenoriat și de medicină, dr. Wargha Enayati este într-o strânsă legătură cu Casa Regală a României. 

Interviu cu dr. Wargha Enayati: „Inovaţia și integrarea sunt cheile cu care am deschis Orașul Medical” 

Dr. Wargha Enayati se numără printre membrii fondatori ai Asociației Medicilor Independenți, o comunitate de medici antreprenori care își propune să fie o alternativă la actualul sistem de sănătate. 

AMI: cum te înscrii în Asociația Medicilor Independenți 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe