Newsflash
Știri

Chestionar privind rezistența la antimicrobiene, dezvoltat în cadrul unei campanii

de Florentina Ionescu - nov. 19 2021
Chestionar privind rezistența la antimicrobiene, dezvoltat în cadrul unei campanii

Ieri a început campania de conștientizare a rezistenței la antimicrobiene, organizată de Rețeaua de Solidaritate, care va dura până la 24 noiembrie.

În cadrul acestei campanii de conștientizare și informare, inițiatorii au pregătit inclusiv un chestionar la care puteți răspunde accesând un link. Printre partenerii Rețelei de Solidaritate în această campanie se află și Viața Medicală

antibiotice

Sub mottoul Conștientizăm, acționăm, stopăm, până la 24 noiembrie, în cadrul Săptămânii conștientizării rezistenței la antimicrobiene vor fi prezentate publicului informații despre rezistența la antimicrobiene și la antibiotice. 

Vă recomandăm să citiți și: Campanie dedicată rezistenței la antimicrobiene, până la 24 noiembrie 

Campania are un conținut amplu, format din: informări online, pe rețelele sociale și în presă, adresate unui public larg care include persoane fizice, factori de decizie politică, specialiști din domeniul sănătății, industriile farmaceutică și alimentară, dar și din sistemul agricol-veterinar.

Unde puteți vedea întrebările din chestionar

Datorită iSense Solutions, care a facilitat implementarea unui chestionar cu întrebări privind rezistența la antimicrobiene, publicul larg și profesioniștii din sănătate sunt invitați să îl completeze în mediul online, pe o platformă dedicată.

Chestionarul se completează anonim și durează șase sau șapte minute. Rezultatele lui vor fi publicate după încheierea campaniei, anunță Rețeaua de Solidaritate. Puteți accesa chestionarul la acest link

Acest material face parte din campania de conștientizare a rezistenței la antimicrobiene desfășurată de Rețeaua de Solidaritate & partenerii săi în săptămâna 18-24 noiembrie 2021.

#Constientizare #Actiune #Stop #RezistentalaAntiMicrobiene #RAM #WAAW #AntimicrobialResistance #AMR #HandleWithCare #solidaritate #ReteauaDeSolidaritate #solidarity

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe