Newsflash
Știri

Centru de testare la Biblioteca Naţională a României, în cadrul maratonului de vaccinare

de Dorina Novac - oct. 22 2021
Centru de testare la Biblioteca Naţională a României, în cadrul maratonului de vaccinare

În cadrul maratonului de vaccinare anti-COVID care se va desfăşura, în perioada 22 - 25 octombrie, în Capitală, un centru de testare, cu test rapid antigen COVID-19, va fi organizat la Biblioteca Naţională a României.

centru de testare

„Pe lângă acţiunea efectivă de vaccinare, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti şi Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti vor organiza la Biblioteca Naţională a României şi un centru de testare, cu test rapid antigen COVID-19, pentru orice persoană care doreşte să se testeze”, informează organizatorii, potrivit Agerpres.

Citește și: Un nou maraton de vaccinare anti-COVID, în șase centre din Capitală

La centrul de la Biblioteca Naţională a României vor exista 10 fluxuri de vaccinare, astfel: cinci cu ser Pfizer- BioNTech, patru cu ser Johnson&Johnson şi unul cu ser Moderna.

Potrivit sursei citate, se va organiza o activitate de informare ştiinţifică în privinţa vaccinării, centrată pe studenţi, pentru a se răspunde la principalele întrebări pe care le au în privinţa vaccinării.

Pe parcursul celor trei zile, la fel ca şi în ediţiile trecute, va fi amenajată o zonă a presei, unde vor exista declaraţii zilnice, la un anumit interval de timp, din partea organizatorilor.

Ministerul Culturii a precizat că persoanele prezente la acest maraton de vaccinare vor avea parte de momente artistice din partea profesioniştilor de la Opera Naţională Bucureşti şi Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”, muzica ambientală fiind asigurată de Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe