Newsflash
ACTUALITATE Internaționale Știri

Castorul Toothie, mascota FDI de Ziua Mondială a Sănătății Orale

de L. Budin - mar. 19 2024
Castorul Toothie, mascota FDI de Ziua Mondială a Sănătății Orale

La data de 20 martie, Federația Dentară Internațională (FDI) lansează o campanie de trei ani, pentru a sublinia legătura dintre sănătatea buco-dentară și cea globală.

Cu ocazia Zilei Mondiale Sănătății Orale, marcată pe 20 martie, Federația Dentară Internațională (FDI) demarează campania care da dura trei ani (2023-2027), se arată pe dentaire365.fr

Federația a realizat un filmuleț promoțional și a prezentat mascota campaniei, castorul Toothie. Mascota va încerca să cucerească inima publicului și să-l educe privind importanța igienei dentare, ca măsură de protecție nu doar a dinților, ci și a altor organe – inima, plămânii și creierul. 

Toothie va fi ambasadorul campaniei pe rețelele sociale și va avea propriul cont de influencer, @ToothieBeaver, unde va împărtăși cu doritorii sfaturi și informații despre sănătatea buco-dentară. Va prelua și controlul Instagram @worldoralhealthday, al FDI, pentru a-i mobiliza nu doar pe pacienți, ci și pe profesioniștii din domeniu. 


Notă autor:

Sursă foto: fdiworlddental.org

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe