Newsflash
Știri

Cartea „Tratat de pneumologie”, lansată la UMF Cluj-Napoca

de L. Budin - oct. 23 2023
Cartea „Tratat de pneumologie”, lansată la UMF Cluj-Napoca

Lucrarea, coordonată de prof. dr. Doina Adina Todea, a fost alcătuită de un colectiv de 51 de autori, din 18 specialități medicale.

S-a lansat cartea „Tratat de pneumologie”, elaborată sub coordonarea prof. dr. Doina Adina Todea, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. 

Volumul a fost alcătuit de un colectiv de 51 de autori, din 18 specialități medicale, care împreună explorează fascinanta lume a pneumologiei și a patologiilor asociate, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a universității clujene. 

Tratatul oferă o vedere de ansamblu asupra specialității de pneumologie, începând cu reperele anatomice, fiziologice și fiziopatologice și continuând gradual cu patologiile specifice respiratorii și cele înrudite”, se precizează în postare.


Notă autor:

Sursă foto : Facebook UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe