Newsflash
ACTUALITATE Știri

Campania „Brain Awareness Week” are loc în perioada 11-17 martie

de Magdalena Tănăsescu - mar. 11 2024
Campania „Brain Awareness Week” are loc în perioada 11-17 martie

Este vorba de o campanie globală de sensibilizare a publicului cu privire la progresele și beneficiile cercetării creierului.

De asemenea, inițiativa are ca scop informarea oamenilor despre progresele în diagnosticarea, tratamentul și prevenirea afecțiunilor cerebrale, cum ar fi Alzheimer, Parkinson, accidentul vascular cerebral, schizofrenia și depresia.

 

„Prin proiectele noastre educaționale și de cercetare, demarate în cadrul universității noastre, contribuim la prevenția, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cerebrale. Din anul 2020, universitatea noastră se implică activ în consorțiul universitar Neurotech EU - The European University of Brain and Technology”, se arată într-o postareUMF „Iuliu Hațieganu”.

 

Obiectivul principal al acestui proiect îl constituie promovarea educației și cercetării la nivel european prin dobândirea de noi competențe, cercetare și inovare în neuroștiințe, alături de cele opt dimensiuni ale neurotehnologiei.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe