Newsflash
Știri

Blocul operator al SJU Ploieşti a fost modernizat

de L. Budin - sept. 22 2023
Blocul operator al SJU Ploieşti a fost modernizat

Blocul operator al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a fost modernizat şi dotat cu echipamente de ultimă generaţie, recent inauguratele săli de operaţie urmând să fie date în folosinţă săptămâna viitoare.

Primele șase săli modernizate au fost date în folosinţă la începutul acestui an, fiind efectuate până acum circa 6.000 de operaţii.

Astăzi am inaugurat șapte săli de operaţie. Am inaugurat șase săli anul trecut. Practic avem 13 săli de operaţie noi, cele mai moderne din ţară. Este o investiţie de peste 11 milioane de euro făcută în parteneriat Consiliul Judeţean şi OMV Petrom şi le mulţumesc din suflet în numele prahovenilor celor de la OMV pentru sprijinul lor”, a spus preşedintele Consiliului Județean, Iulian Dumitrescu, citat de Agerpres.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti este cea mai mare instituţie medicală din judeţul Prahova şi oferă anual asistenţă medicală pentru circa 65.000 de pacienţi. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe