Newsflash
Știri

Blocul alimentar de la Spitalul Universitar de Urgență București va fi renovat

de Florentina Ionescu - apr. 26 2023
Blocul alimentar de la Spitalul Universitar de Urgență București va fi renovat

Codin Maticiuc a lansat în urmă cu câțiva ani proiectul „Spitale publice din bani privați”. El continuă demersurile inițiate prin campania sa umanitară și își îndreaptă, luna aceasta, atenția către Spitalul Universitar de Urgență București.

La sfârșitul acestei luni, potrivit lui Codin Maticiuc, va începe un nou proiect de renovare, de această dată la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB). 

Citiți și: Patru medici se reunesc să ajute pacienții cu imunodeficiențe primare 

Este nevoie de aproximativ 200.000 de euro pentru a renova blocul alimentar al SUUB, care asigură mesele a peste 1000 de pacienți zilnic. Blocul alimentar nu a fost reabilitat de 13 ani și riscă să îi fie suspendată activitatea de către ANPC, se arată în mesajul lui Codin Maticiuc postat pe o rețea socială

codin maticiuc la SUUB renovare bloc alimentar
Sursa foto: captură Facebook

 

„Continuăm să facem #spitalepublicedinbaniprivati, dar avem nevoie și de voi. Puteți dona prin SMS cu textul FACEM la 8845 sau 8864, pentru 2, respectiv 4 euro pe lună”, a completat Codin Maticiuc pe pagina sa oficială de Facebook. 

Mai jos un video în care puteți vedea mesajul integral: 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe