Newsflash
ACTUALITATE Știri

Biroul OMS România, acțiuni în domeniul biosecurității și siguranței biologice

de Magdalena Tănăsescu - dec. 15 2023
 Biroul OMS România, acțiuni în domeniul biosecurității și siguranței biologice

Biroul OMS România a sprijinit sediul central al OMS, în organizarea și facilitarea unui atelier de lucru de 2 zile pentru consolidarea cadrului de reglementare în domeniul biosecurității și siguranței biologice în țara noastră.

Potrivit unei postări pe Facebook, la atelier au participat specialiști tehnici reprezentând Ministerul Sănătăţii, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne. 

 

De asemenea, la întâlnire au fost prezenți angajați ai Institutului Național de Sănătate Publică, Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” și ai altor instituții reprezentative.

 

„Prin încurajarea eforturilor de colaborare, OMS, alături de partenerii săi, vor depune eforturi pentru a crea o lume mai sigură și mai rezistentă în fața amenințărilor biologice emergente, prin consolidarea capacităților și aptitudinilor României în domeniul biosecurității și biosiguranței și întărirea cadrului de reglementare”, se menționează în postarea citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe