Newsflash
Imagine campanie proprie
Știri

Bărbat infectat cu varianta Delta, la ATI în Iași

de L. Budin - iul. 7 2021
Bărbat infectat cu varianta Delta, la ATI în Iași

Un bărbat din Paşcani se află la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iaşi. Analizele au confirmat că este infectat cu varianta Delta a coronavirusului.

Bărbatul nu este vaccinat, în prezent fiind internat în stare gravă la Terapie Intensivă, relatează Agerpres.

pacient-covid

El ar fi luat contact cu mai multe persoane din aceeaşi familie. Direcţia de Sănătate Publică a efectuat imediat o anchetă epidemiologică, a identificat toţi contacţii, iar focarul a fost ţinut sub control. (...) Pacientul nu era vaccinat, a dezvoltat o formă severă de COVID-19, dar, datorită îngrijirii primite în cadrul Spitalului de Boli Infecţioase, în Terapie Intensivă, cu ajutorul unei echipe interdisciplinare, evoluţia pacientului este una favorabilă”, a spus Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe