Newsflash

Dr. Tudor Toma


Un medic bun, nu doar în teorie

de Dr. Tudor Toma - dec. 22, 2023

Ghidul* Good Medical Practice, lansat de Colegiul Medical General din Marea Britanie, poate fi un punct de plecare pentru ca reprezentanţii CMR să vadă ce înseamnă un medic bun din prisma oamenilor, nu doar în teorie.

Discreditarea profesiei de medic

de Dr. Tudor Toma - feb. 17, 2023

După mai mult de doi ani de pandemie, după tot stresul și eforturile profesioniștilor din sănătate, care au tratat sute de pacienţi cu COVID, cred că e normal să-ţi „sară ţandăra” când auzi așa ceva.

Inteligenţa artificială, un ajutor în redactarea textelor

de Dr. Tudor Toma - ian. 27, 2023

Progresele în domeniul inteligenţei artificiale au dus și la apariţia unor programe de generare de text, extrem de utile medicilor. Ele pot fi folosite atât pentru formularea unor texte simple, cât și pentru a scrie articole știinţifice sau pentru a adapta un text rigorilor știinţifice.

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe