Newsflash
Știri

Au fost suspendate vizitele la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe

de Dorina Novac - feb. 10 2020
Au fost suspendate vizitele la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe

Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe a luat decizia de a interzice, începând de luni, accesul vizitatorilor în toate secțiile unității medicale, pe fondul creşterii numărului de infecţii respiratorii acute.

Conducerea spitalului a decis, sâmbătă, pe termen nelimitat, suspendarea vizitelor în secțiile Neonatologie, Pediatrie, Boli Infecţioase Copii, Obstetrică şi Psihiatrie Copii.

spital vizite

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de infecții acute și riscul de răspândire în cadrul pacienților, din data de 8 februarie 2020 se suspendă accesul vizitatorilor în Spitalul de Urgență „Dr.Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe la următoarele secții: Neonatologie, Pediatrie, Boli Infecţioase Copii, Obstetrică şi Psihiatrie Copii, pe termen nelimitat. Respectiv, începând cu data de 10 februarie se suspendă accesul vizitatorilor și pentru restul secțiilor”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

În ultimele zile, numărul virozelor respiratorii a crescut semnificativ în Județul Covasna, înregistrându-se peste 800 de cazuri.


Notă autor:

Sursă imagine: Unsplash

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe