Newsflash
Industria farmaceutică

Antibiotice Iași a dat startul programului „Colegiul Tehnic a+”

de Dorina Novac - feb. 18 2022
Antibiotice Iași a dat startul programului „Colegiul Tehnic a+”

Antibiotice Iași a dat startul programului „Colegiul Tehnic a+”, prin care își propune recrutarea de noi angajați din mediul rural.

Antibiotice Iași a demarat programul „Colegiul Tehnic a+”, o platformă de susținere a sistemului de învățământ tehnic și profesional din România.

antibiotice iasi

Prin acest program, compania își propune să organizeze sesiuni de intership prin care să investească în pregătirea persoanelor din mediul rural pentru activitățile tehnice din cadrul companiei.

„Succesul nostru pe termen lung depinde în egală măsură de aceștia, iar angajamentul nostru puternic pentru o dezvoltare sustenabilă poate fi atins doar dacă cei din jurul nostru cresc odată cu noi. Prin implementarea unei asemenea inițiative ne dorim să contribuim la dezvoltarea socială și economică a grupurilor vulnerabile din mediul rural. «Colegiul Tehnic a+» face parte din «Academia a+», o platformă axată pe programe de educație, inovație, susținere și dezvoltare a competențelor profesionale atât a propriilor angajați cât și a comunității, pe care dorim să o dezvoltăm în viitor”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

Colegiul Tehnic a+ este structurat pe ateliere de dezvoltare profesională, o îmbinare echilibrată între teorie și practică, ce va asigura potențialilor angajați (circa 25 de participanți) toate competențele necesare practicării cu succes a unei meseriii specifice industriei farmaceutice.

În cadrul „Colegiului Tehnic a+” se pot înscrie persoane cu studii medii, cu sau fără bacalaureat, din localitățile rurale limitrofe Iașului, interesate să învețe și să evolueze profesional.

Pe parcursul celor 6 luni ale programului de intership, participanții vor avea acces gratuit la toate resursele materiale ale companiei și la cei mai buni specialiști de la care să învețe o meserie de viitor.

De asemenea, participanții vor beneficia de o serie de facilități precum și de o indemnizație lunară în valoare de 1.500 lei net.

La sfârșitul programului, în luna septembrie 2022, absolvenții au posibilitatea să se angajeze în companie și să se alăture echipei de profesioniști a Antibiotice.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe