Newsflash
Cultură

Alexandru Rafila: cultura, un element esențial de care avem nevoie

de Florentina Ionescu - dec. 12 2022
Alexandru Rafila: cultura, un element esențial de care avem nevoie

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila s-a aflat recent la la Muzeul Național de Artă al României. Cu această ocazie, el a transmis celor prezenți un mesaj.

Cultura, educația și sănătatea sunt elementele esențiale de care avem nevoie pentru o viață armonioasă, a subliniat prof. dr. Alexandru Rafila. Sănătatea spiritului reprezintă prima condiție pentru sănătatea trupului, a adăugat acesta în mesajul pe care l-a postat aseară pe o rețea socială

rafila la mnar

„E o parte a mesajului pe care l-am transmis astăzi (ieri – n.red.) la deschiderea expoziției «Laborator III. Aspecte din restaurarea unor lucrări de grafică și ceramică din China și Japonia», de la Muzeul Național de Artă al României. M-a bucurat și m-a onorat invitația făcută de directorul muzeului, domnul Călin Stegerean, de a participa la vernisajul expoziției de lucrări de pictură pe mătase și hârtie, gravuri și piese de ceramică și pietre semiprețioase, provenite din Extremul Orient”, a completat ministrul Sănătății.

Datorită curatorilor și specialiștilor MNAR, sănătatea artistică a acestor obiecte de artă a fost redobândită pe deplin. Muzeul Național de Artă al României este locul unde arta și educația adulților, dar și a copiilor, se întâlnesc, a conchis ministrul Rafila.

„Efortul și devotamentul oamenilor din MNAR sunt exemplare! Vă mulțumesc!”, a mai spus acesta.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe