Newsflash
Știri

A doua ediție a „Erasmus Staff Training Week”, la biblioteca UMFST Târgu Mureș

de L. Budin - apr. 5 2024
A doua ediție a „Erasmus Staff Training Week”, la biblioteca UMFST Târgu Mureș

Activitățile care vor au loc vizează aspecte care privesc funcționalitatea bibliotecilor academice și rolul lor în cercetare și cunoaștere.

Biblioteca UMFST „G.E. Palade” Târgu Mureș anunță desfășurarea, în perioada 27 – 31 mai 2024, a celei de-a doua ediții a evenimentului „Erasmus Staff Training Week”, organizat sub genericul ”Contemporary library architecture: plan and design” în cadrul programului Eramsus+. 

Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu bibliotecarii universității târgmureșene într-un schimb constructiv de idei, bune practici și experiențe profesionale. Activitățile care vor avea loc vizează aspecte care privesc funcționalitatea bibliotecilor academice și rolul lor în cercetare și cunoaștere, se arată pe pagina de Facebook a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „G.E. Palade” din Târgu Mureș. 

Informații suplimentare despre activități și înscrieri se pot găsi aici.


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe