Newsflash
ACTUALITATE Știri

Zilele Medicinei de Urgență Sibiene 2023 se vor desfășura în perioada 10-12 și 17-19 noiembrie

de Magdalena Tănăsescu - oct. 23 2023
Zilele Medicinei de Urgență Sibiene 2023 se vor desfășura în perioada 10-12 și 17-19  noiembrie

În perioada 10-12 și 17-19 noiembrie a.c., la Sibiu va avea loc conferința ZMUS - Zilele Medicinei de Urgență Sibiene 2023, o manifestare științifică aflată la cea de-a XIX-a ediție.

Conferința este dedicată atât persoanelor care lucrează în domeniul medical și studenților la medicină, cât și persoanelor din afara sistemului de sănătate.

„Temele conferinței vor fi atinse de lectori universitari din Sibiu, Cluj și Târgu Mureș. Evenimentul va cuprinde sesiuni de lucrări teoretice în care sunt prezentate noțiuni de prim ajutor de bază, noțiuni de prim ajutor avansat, stopul cardio-respirator, urgențe cardiologice, urgențe neurologice, urgențe particulare, urgențe toxicologice și multe altele. De asemenea cei prezenți vor lua parte la sesiuni de lucrări practice desfășurate la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu, care vor cuprinde exerciții de descarcerare și prezentarea manevrelor practice de prim ajutor de bază”, se menționează într-o postare pe Facebook.

Evenimentul este organizat de voluntarii SMURD Sibiu, în colaborare cu ISU Sibiu, Universitatea Lucian Blaga și personalul Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe