Newsflash
ACTUALITATE REUNIUNI Știri

Zilele cardiologiei craiovene

de Florentina Ionescu - sept. 5 2023
Zilele cardiologiei craiovene

Deschiderea celei de-a doua ediții a „Zilelor cardiologiei craiovene” va avea loc joi, 7 septembrie, de la ora 9:45, în Aula Magna, la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.

Desfășurat în perioada 7-8 septembrie 2023, evenimentul „Zilele cardiologiei craiovene” va reuni cardiologi de marcă din întreaga țară și va aborda teme de actualitate din zona IRM cardiace, a cardiologiei intervenționale, a cardio-oncologiei și altele, se arată într-un comunicat transmis redacției. 

Printre lectorii invitați se află prof. dr. Ioana Gheonea (UMF din Craiova), conf. dr. Agoston Coldea (UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj), prof. dr. Ruxandra Jurcuț (UMF „Carol Davila” din București), prof. dr. Dan Dobreanu (UMFST „G.E. Palade” Târgu Mureș), prof. dr. Octavian Istrătoaie (UMF din Craiova), prof. dr. Constantin Militaru (UMF din Craiova). 

Evenimentul este creditat cu 12 puncte EMC și va aborda teme de actualitate. 

Toate informațiile despre eveniment pot fi accesate pe site-ul craiovacardio.org

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe