Newsflash
Hi-tech & Gadgets

YouTube, regulă nouă pentru conturile medicilor

de Dorina Novac - oct. 28 2022
YouTube, regulă nouă pentru conturile medicilor

Gigantul YouTube a anunțat pe 27 octombrie că va introduce certificarea conturilor medicilor şi ale altor profesionişti din domeniul sanitar pentru a evidenția conținutul video de încredere și pentru a limita dezinformarea.

Această modificare ar trebui să permită utilizatorilor să recunoască imediat videoclipuri de calitate despre probleme de sănătate, a precizat filiala Alphabet (Google), scrie santemagazine.fr.

youtube

Procesul de certificare va include o verificare a diplomelor. De asemenea, se va adresa și profesioniștilor și instituțiilor din domeniul sănătății mintale.

Citește și: Un parteneriat în tehnologie ar putea aduce îngrijirile din sănătate pe televizoarele smart

Odată cu pandemia de COVID-19, pe internet au fost difuzate numeroase informații false sau înșelătoare despre boală și vaccinuri.

YouTube anunțase deja consolidarea politicii sale împotriva conținutului anti-vaccin, informații false sau înșelătoare cu privire la imunizare, eliminând mai multe canale ale personalităților americane bine-cunoscute . 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe