Newsflash
Știri

Comandantul-director general al Institutului „Cantacuzino”, premiat recent

de Florentina Ionescu - ian. 26 2023
Comandantul-director general al Institutului „Cantacuzino”, premiat recent

General de brigadă dr. Florin Oancea a primit „Premiul de excelență pentru contribuția la asigurarea stării de sănătate a națiunii noastre” în cadrul unui eveniment ce a avut loc în 24 ianuarie.

Reprezentanții Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” anunță că un premiu deosebit de important i-a fost acordat comandantului-director general al instituției.

Astfel, comandantul-director general al Institutului Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, general de brigadă dr. Florin Oancea, a primit „Premiul de excelență  pentru contribuția la asigurarea stării de sănătate a națiunii noastre”. Premiul i-a fost acordat marți, 24 ianuarie, în cadrul Galei Excelenței „Împreună protejăm România!”, ediția a III-a. 

dr Florin Oancea premiat
General de brigadă dr. Florin Oancea (în stânga)

Distincția a fost oferită de generalul Daniel Petrescu, șeful Statului Major al Apărării, în cadrul secțiunii Apărare și sănătate, pentru activitatea Institutului din ultimii doi ani, marcați de provocările pandemiei COVID-19, se arată pe pagina oficială de Facebook a Institutului „Cantacuzino”.

„Astăzi, acest premiu mă obligă să vorbesc mai puțin și să fac mai mult. Să pot spune, da, am făcut ceva pentru România și da, voi face ceva pentru România!”, a fost mesajul generalului Oancea.

Gala a fost organizată de către Grupul de Presă MediaUno, Institutul Național de Statistică și Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și a avut loc în 24 ianuarie a.c., la Muzeul Național de Artă al României.

„În cadrul evenimentului au fost premiate personalitățile care s-au remarcat prin modele de bune practici, soluții și idei de depășire a multiplelor crize pe care le traversăm. Generațiile următoare au nevoie de modele pozitive, personalități de o probitate morală ireproșabilă”, se arată în postarea de pe pagina oficială a Institutului „Cantacuzino”.

Pentru a se manifesta solidaritatea față de cei care au servit țara în momente de mare cumpănă și care în aceste vremuri au nevoie de sprijinul nostru, o parte din veniturile încasate de Grupul de Presă MediaUno, cu sprijinul partenerilor galei, vor fi donate către veteranii de război, arată sursa menționată. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe