Newsflash
Cultură

VIDEO Licitația caritabilă „O lume cu ușile deschise” are loc joi

de Florentina Ionescu - sept. 14 2021
VIDEO Licitația caritabilă „O lume cu ușile deschise” are loc joi

Licitația Caritabilă „O Lume cu Ușile Deschise” organizată în cadrul Galei ,,Din inimă pentru viitor” de anul acesta are ca obiectiv strângerea sumei necesare achiziționării unui ecograf performant.

Acest aparat va investiga peste 6.000 de pacienți fără venituri sau cu venituri foarte mici, oferindu-le astfel șansa la vindecare și la o viață decentă, potrivit organizatorilor. 

lucia morariu
Lucrare creată de Lucia Morariu, din catalogul licitației, care poate fi accesat aici: https://fundatiainovatiisociale.ro/gala-din-inima-pentru-viitor/gala-din-inima-pentru-viitor-2021/catalogul-licitatiei-o-lume-cu-usile-deschise/

Mai mulți artiști au donat din lucrările lor sau au creat câte o operă de artă unică special pentru Licitația caritabilă „O lume cu ușile deschise”, organizată de Fundația Inovații Sociale Regina Maria, în cadrul Galei „Din inimă pentru viitor”, ediția aniversară de 10 ani. 

Vă recomandăm și: Artiștii vin în sprijinul bolnavilor fără posilibilități 

Licitația caritabilă „O Lume cu Ușile Deschise” va fi organizată împreună cu Casa de Licitații Vikart. 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe