Newsflash
Știri

Un workshop de ecocardiografie transtoracică va fi organizat în 22 februarie

de Florentina Ionescu - feb. 20 2023
Un workshop de ecocardiografie transtoracică va fi organizat în 22 februarie

Centrul de Inovație și e-Health (CieH) este o structură din cadrul UMF „Carol Davila” din București.

CieH are rolul de a susține dezvoltarea aptitudinilor și competențelor studenților și ale medicilor în activitățile de inovare și sănătate digitală în vederea creșterii competitivitații și adaptării la digitalizarea sistemelor de educație și sănătate. 

workshop cieh

Astfel, CieH anunță că organizează săptămâna aceasta un eveniment din sfera simulării medicale. Este vorba despre un workshop de ecocardiografie transtoracică la care au început deja înscrierile.

Așadar, Departamentul de Simulare Medicală din cadrul CieH al UMFCD organizează un workshop de Ecocardiografie transtoracică, care va avea loc miercuri, 22 februarie 2023, de la ora 17:00.

Ecocardiografia este o investigație imagistică a cordului, verigă foarte importantă în diagnosticul bolilor cardiovasculare. Este o metodă noninvazivă, nedureroasă, neiradiantă. Cu ajutorul ultrasunetelor permite vizualizarea inimii pe un ecran sub formă de secțiuni și explorarea sa atât din punct de vedere funcțional cât și morfologic, se arată pe pagina oficială de Facebook a CieH.

Pentru a facilita înțelegerea noțiunilor prezentate pe parcursul atelierului practic, această activitate este adresată studenților din anii 4-6 și medicilor rezidenți.

Deadline înscrieri: 20 februarie, ora 18:00 sau până la ocuparea tuturor locurilor disponibile.

Locație desfășurare activitate: Str. Thomas Masaryk, nr. 19.

Număr participanți: 6

Durata: 4 ore

Locurile se vor ocupa în funcție de ordinea înscrierilor și adresabilitate. Participarea la activitate necesită ținută medicală obligatorie (uniformă medicală și pantofi de spital). Persoanele interesate se pot înscrie accesând următorul link, folosind adresa de e-mail instituțională:

forms.gle/YAQ1qSpBpB5f5JUW9

„Pentru mai multe activități vă invităm să vizitați site-ul nostru cieh.umfcd.ro și pagina de instagram @ciehumfcd.”

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe