Newsflash
Industria farmaceutică

Un spray împotriva virusurilor va fi lansat la începutul anului viitor

de Dorina Novac - dec. 17 2020
Un spray împotriva virusurilor va fi lansat la începutul anului viitor

Un produs care ține răceala, gripa și noul coronavirus la distanță va fi lansat, la începutul anului viitor, în România.

Potrivit unui comunicat de presă, este vorba despre ViruProtect Stada, un produs sub formă de spray oral ce acționează împotriva virusurilor de răceală și gripă.

tine virusurile la distanta

„ViruProtect Stada acționează exact acolo unde se instalează virusurile: în cavitatea bucală și în gât, unde blochează și dezactivează majoritatea virusurilor ce provoacă răceala și gripa, inclusiv SARS-CoV-2, și protejează împotriva infectării căilor respiratorii inferioare”, se arată în comunicat.

ViruProtect. Referinta - Gudmundsdottir et al. (2020) J Med Virol, doi 10.1002jmv.26554

STADA Romania este parte integrantă a grupului STADA Arzneimittel AG și este prezentă pe piața din România din anul 1997 prin Stada M&D SRL și Stada Hemofarm SRL.

Stada are un portofoliu variat de produse, oferind pacienților atât medicamente inovative și generice, medicamente fără prescripție medicală, produse farmaceutice specializate (biosimilare), cât și produse CHC (Customer Health Care).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe