Newsflash
Știri

Un producător din MedTech deschide o sucursală în România

de Florentina Ionescu - nov. 7 2022
Un producător din MedTech deschide o sucursală în România

O companie cu un portofoliu cuprinzător în tehnologia medicală (MedTech) investește 3,5 milioane de euro în România și deschide o sucursală locală la noi în țară.

Zimmer Biomet Holdings, o companie care activează în domeniul tehnologiei medicale, va deschide o sucursală în România și va investi peste 3,5 milioane de euro în țara noastră, în 2023, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

lansare Zimmer Biomet in romania

Investiția va merge către cheltuieli logistice (birou nou, depozit etc.), construirea unei echipe locale de cel puțin 25 de persoane și asigurarea stocului de echipamente. Compania va trece de la reprezentarea prin distribuitor la cea directă, iar această schimbare va însemna extinderea portofoliului de produse, a ofertei de educație medicală și introducerea pe piața românească a unei serii de tehnologii digitale și robotice integrate.

„Este o perioadă istorică în domeniul sănătății, iar industria din România caută modalități de a oferi servicii noi pacienților, care au așteptări din ce în ce mai mari în ceea ce privește sănătatea și mobilitatea lor continuă”, a declarat Wilfred VanZuilen, președintele Zimmer Biomet pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Pacienții români vor avea acces la produse noi

Din 2023, pacienții români vor avea acces la cele mai noi și moderne produse ale acestei companii MedTech, la o gamă mai largă de soluții pentru medicină sportivă, reconstrucția articulațiilor și a extremităților, dar și la tehnologiile digitale și robotice ale companiei.

Gama ZBEdge combină tehnologii digitale integrate, implanturi, robotică și servicii de monitorizare, oferind o platformă medicală unică în ortopedie. Această platformă pune la dispoziția medicilor date precise și informații care îi ajută să ia decizii mai bune pentru pacienți, atât în timpul intervențiilor chirurgicale, cât și în procesul de recuperare după intervenții chirurgicale la genunchi, șold etc.

Educație pentru profesioniști

Institutul Zimmer Biomet, care oferă educație de clasă mondială pentru profesioniștii în ortopedie, își extinde, de asemenea, oferta de educație medicală în țara noastră, începând de anul viitor.

„România este una dintre cele mai mari piețe din Europa Centrală și de Est și o bază importantă de clienți pentru Zimmer Biomet. Suntem mândri să colaborăm cu chirurgi, spitale, clinici și universități pentru a îmbunătăți experiențele și rezultatele pacienților din România și pentru a spori eficiența operațiunilor lor”, a completat Wilfred VanZuilen.

Pe piața românească, compania menționată este prezentă din anul 2005, prin intermediul partenerilor distribuitori de echipamente medicale, și are deja un portofoliu consistent de clienți, în rândul clinicilor și spitalelor private și de stat și universităților de profil. Odată cu trecerea la reprezentare directă, în România, compania vizează creșterea numărului de clienți și diversificarea acestora.

Potrivit comunicatului, pentru primul an pe piața românească, compania are în plan angajarea a minim 25 de persoane. Sediul local al companiei menționate va fi deschis în ianuarie 2023, în București. Anunțul despre investiția în România a fost făcut de către reprezentanții companiei, în cadrul Conferinței Societății Române de Ortopedie (SOROT), unde compania expune întreaga gamă de soluții medicale.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe