Newsflash
Știri

Un medic neurochirurg, ales secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

de Florentina Ionescu - ian. 5 2022
Un medic neurochirurg, ales secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

Medicul orădean Aurel-George Mohan, conferenţiar universitar, neurochirurg, a fost numit ieri în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

„Pornesc în această nouă etapă a vieţii mele cu gânduri pozitive şi dorinţa de a-mi folosi cunoştinţele pentru a face mai mult bine în domeniul sănătăţii. Domeniul în care voi activa depinde de discuţia cu domnul ministru. Eu mai am o diplomă în Inginerie economică şi mă adaptez la orice solicitări”, a declarat Aurel Mohan pentru AGERPRES.

aurel-george-mohan

Medicul Aurel Mohan (foto) este născut la Bucureşti, în 27 aprilie 1983, este căsătorit, are doi băieţi. Facultatea de Medicină a absolvit-o la Universitatea din Oradea, iar rezidenţiatul, la Cluj -Napoca, arată sursa citată.

Este specialist în neurochirurgie, la fel ca şi tatăl său, Dumitru Mohan, conferenţiar universitar. De asemenea, Aurel Mohan are şi o diplomă în Inginerie Economică dobândită la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei, din cadrul aceleaşi universităţi.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe