Newsflash
Știri

UMFST Târgu Mureș: Liga Studenților are o nouă echipă de conducere

de L. Budin - ian. 8 2024
UMFST Târgu Mureș: Liga Studenților are o nouă echipă de conducere

Liga Studenților din Târgu Mureș începe anul 2024 cu o nouă echipă de conducere, care are o are în frunte pe Paula Pughiuc.

Consiliul director este format din studenții Radu-Ionuț Stan, Gianluca Maros, Andra Bălan, Andrei Popa, Ioana Achiței și Michele Damatar, se arată pe pagina de Facebook a Universității de medicină, Farmacie, Științe și Tehnhologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Coordonatorii comitetelor permanente sunt Alexia Lungu, Teodora Ursu, Mara Ciubucă, Oana Robu, iar coordonatorii de departamente sunt Melisa Magda Micu, Ana Porumb, Radu Mesaroș, Paul Scurtu, Ioana Vuță, Vlad Rusu și Andreea Mărginean. 

Totodată, Liga Studenților are trei noi directori de divizii -  Mihai Horț, Eszter Fabian și Răzvan Șoric - și doi noi cenzori - Cristina Hidoș și Raluca Maxim. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe