Newsflash
Știri

UMF Cluj-Napoca: trei amfiteatre au fost modernizate și reabilitate

de L. Budin - oct. 11 2023
UMF Cluj-Napoca: trei amfiteatre au fost modernizate și reabilitate

UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a marcat finalizarea lucrărilor de modernizare și reabilitare a amfitearelor „Mircea Cucuianu”, „Ion Manta” și „Victor Preda” din cadrul Facultății de Medicină.

Procesul de reabilitare a celor trei amfiteatre a cuprins schimbarea în totalitate a mobilierului, a pardoselii, a ușilor și ferestrelor, precum și modernizarea cabinetelor profesorilor, refacerea în totalitate a instalațiilor electrice și termice și dotarea cu table și pupitre interactive pentru proiecția cursurilor, se arată pe pagina de Facebook a universității. 

Începând de astăzi (9 octombrie, n.red.), atât studenții noștri, cât și cadrele didactice de la Facultatea de Medicină, din cadrul disciplinelor Informatică Medicală și Biostatistică, Histologie, Microbiologie, Fizică farmaceutică-Biofizică, Biochimie farmaceutică și laborator clinic, Genetică medicală, Biologie celulară și moleculară, Farmacologie, toxicologie și farmacologie clinică, au parte de săli moderne de curs”, se subliniază.

Amfiteatrul „Mircea Cucuianu” dispune de 128 de locuri, iar „Ion Manta” și „Victor Preda” au câte 138 de locuri fiecare, se mai precizează.

 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe