Newsflash
Știri

Medicalis, congresul internațional pentru studenți și tineri medici, se organizează în martie

de L. Budin - ian. 23 2024
Medicalis, congresul internațional pentru studenți și tineri medici, se organizează în martie

Anul acesta, Medicalis, Congresul Internațional pentru studenți și tineri medici organizat de studenții UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, ajunge la cea de-a 24-a ediție.

Evenimentul se va desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 14-17 martie 2024, fiind așteptați 500 de participanți din țară și din străinătate, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. 

Timp de patru zile, participanții vor putea participa la peste 50 de workshopuri, 13 conferințe și paneluri științifice, susținute de reputați specialiști internaționali din toate domeniile medicinei din Polonia, Belgia, Oman, Marea Britanie și România. 

Scopul e „de a împărtăși perspective, opinii și experiențe dobândite în practica curentă”.

Evenimentele din cadrul congresului se vor desfășura în laboratoarele și sălile de curs din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe