Newsflash
REUNIUNI

Ediția a cincea a Stress Congress va avea loc în octombrie

de Florentina Ionescu - sept. 5 2022
Ediția a cincea a Stress Congress va avea loc în octombrie

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” lansează o invitație profesioniștilor din sănătate, anunțând că Stress Congress va avea loc la începutul lunii octombrie.

Stress Congress este un eveniment național, cu participare internațională, creditat de Colegiul Medicilor din România (CMR) și de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR). 

stress congress

UMF Carol Davila a lansat această invitație către actualii și viitorii profesioniști în sănătate:

„Vă invităm să vă înscrieți și să participați la cea de-a V-a ediție a Stress Congress, care se va desfășura în perioada 6-8 octombrie 2022, online, din Sala de Consiliu a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București”, se arată pe o rețea socială.

Reprezentanții UMFCD au reamintit că Stress Congress este un eveniment național, cu participare internațională, creditat de CMR și de OAMGMAMR, fiind destinat medicilor, rezidenților, asistenților medicali, psihologilor, studenților, farmaciștilor și tuturor persoanelor interesate.

Anul acesta, peste 70 de lectori din întreaga lume vor avea prezentari științifice, privind „Stresul, provocare multidisciplinară în noile paradigme medicale, sociale, economice și militare”.

Participanții vor primi diplome cu credite profesionale (medicii, medicii rezidenți și asistenții medicali) sau diplome de participare celelalte categorii de participanți (studenți, psihologi, farmaciști, etc.).

Până în data de 15 septembrie 2022, persoanele interesate se pot înscrie la concursul de e-poster din cadrul Stress Congress 2022, care vizează stimularea și premierea cercetării  științifice din România.

Detalii suplimentare  despre eveniment, despre înscrieri sau concursul de e-poster sunt disponibile pe site-ul stresscongress.org.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe