Newsflash
Hi-tech & Gadgets Știri

Tehnologie modernă pentru bebeluși

de Florentina Ionescu - dec. 1 2023
 Tehnologie modernă pentru bebeluși

Un start-up din Republica Moldova a participat la Hubvantage Innovation Forum, în 21 și 22 noiembrie a.c., prezentând senzori care pot fi folosiţi pentru a monitoriza anumiţi parametri la copiii cu vârsta între o lună și cinci ani.

Reprezentanţii start-upului Baby Medy (thermometer.md) au subliniat că au creat astfel o soluţie menită să îi ajute pe părinţi să monitorizeze semnele vitale ale bebelușilor și copiilor mici, în timp real. 

Concret, acesta este un dispozitiv reutilizabil, care măsoară, prin senzori, indicatorii critici ai copilului când acesta este bolnav: temperatura, pulsul, nivelul de oxigenare în sânge, respiraţia. 

Dar Baby Medy nu este doar despre date, afirmă Maricela Bejan, cofondator al start-upului și mamă a cinci copii: „Este despre a le oferi liniște sufletească părinţilor atunci când au mai multă nevoie. Este foarte ușor de folosit. Odată atașat pe pieptul copilului, toate datele sunt transmise pe telefonul mobil – fie al mamei, fie al medicului – în timp real”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe