Newsflash
ACTUALITATE Știri

Tehnologie medicală de ultimă oră, disponibilă în noul Amfiteatru Educațional din Capitală

de Magdalena Tănăsescu - oct. 3 2023
Tehnologie medicală de ultimă oră, disponibilă în noul Amfiteatru Educațional din Capitală

Cu ocazia noului an universitar 2023-2024, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București anunță deschiderea celui mai nou Amfiteatru Educațional din Capitală.

Potrivit unei postări pe Facebook, noua unitate educațională este situată în sectorul 4, pe Șos. Olteniței nr. 15, fiind construită în urma unui parteneriat semnat cu Primăria Sectorului 4.

„Această unitate reprezintă noua bază materială universitară, de a cărei funcționalitate și tehnologie medicală vor beneficia studenții, doctoranzii și medicii rezidenți ai Facultății de Stomatologie ai UMFCD. În acest mod, vom contribui la creșterea calității de pregătire profesională a viitorilor medici stomatologi, sprijinindu-i în definirea unui management corect al relației cu viitorii pacienți, prin activități specifice de predare și învățare”, se menționează în postare.

Unitatea educațională dispune de săli de curs și amfiteatre cu dotări moderne, precum și birouri și alte spații administrative.

Odată cu inaugurarea noului sediu al facultății, vor fi deschise și două laboratoare noi de cercetare: Laboratorul de Odontoterapie Restauratoare și Laboratorul de Microbiologie.

„Acestea vin în completarea activității desfășurate la nivelul Centrului Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Stomatologie, prin Laboratorul de Tehnici Digitale în Stomatologie și Laboratorul de Culturi Celulare și Biochimia Salivei, înființate anul trecut”, se mai spune în postare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe