Newsflash
Știri

Tehnici moderne de microchirurgie vasculară - curs la UMF Cluj-Napoca

de L. Budin - nov. 13 2023
Tehnici moderne de microchirurgie vasculară - curs la UMF Cluj-Napoca

Participanții au învățat tehnici moderne de microchirurgie vasculară precum și aplicațiile lor în patologia neurochirurgicală.

În perioada 9-12 noiembrie, Laboratorul de microchirurgie experimentală al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a fost gazda ediției din 2023 a EANS Microneurosurgery Hands-on Course. 

Cursul practic a fost organizat de Asociația Europeană a Societăților de Neurochirurgie (EANS), Universitatea Erasmus (Rotterdam, Olanda) și UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. 

A oferit participanților din mai multe țări (Albania, Arabia Saudită, Belgia, Cipru, Croația, Germania, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, România, Serbia) posibilitatea de a învăța tehnici moderne de microchirurgie vasculară precum și aplicațiile acestora în patologia neurochirurgicală, se arată pe pagina de Facebook a universității clujene. 

Directorii cursului au fost prof. Torstein R. Meling (președinte EANS) și dr. Victor Volovici (Erasmus Medical Center), respectiv prof. dr. George Dindelegan și prof. dr. Ștefan Florian din partea UMF „Iuliu Hațieganu”. 

Organizat cu succes pentru a doua oară la Cluj-Napoca, cursul internațional confirmă nivelul ridicat al universității noastre în domeniul neuroștiințelor și al microchirurgiei experimentale”, se mai arată în postare. 

 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe