Newsflash
Știri

Synevo: un nou centru de recoltare la Șelimbăr

de L. Budin - oct. 1 2021
Synevo: un nou centru de recoltare la Șelimbăr

Synevo România a inaugurat, de la începutul acestui an, 13 noi centre de recoltare și un laborator, ce mai recentă unitate fiind deschisă în localitatea Șelimbăr, județul Sibiu.

Furnizorul de servicii de diagnostic de laborator operează în prezent 139 de centre de recoltare și 20 laboratoare, având acoperire în toate județele, alături de municipiul București, se arată într-un comunicat.

Cea mai recentă unitate Synevo este un centru de recoltare amplasat în localitatea Șelimbăr, în imediata apropiere a Sibiului.

centru-selimbar-synevo

Centrul dispune de trei cabinete pentru recoltarea probelor biologice și ginecologice, fiind dotat cu aparatură modernă, inclusiv cu dispozitive de identificare a venelor, pentru o puncție mai facilă, prin evidențierea traiectului venos.

Alte orașe în care Synevo a inaugurat anul acesta centre de recoltare sunt: Tecuci, localitatea Pecica din județul Arad, Brașov, Cluj–Napoca, Baia Mare, Onești, Galați, Alexandria, Giurgiu, Sânnicolau Mare din județul Timiș, Bacău și Iași.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe