Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

USAMV Cluj-Napoca implementează un proiect de dezvoltare digitală

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 11 ianuarie 2023, ora 13:32

Proiectul de dezvoltare digitală care va fi implementat la USAMV Cluj-Napoca este în valoare de peste 18,1 mil. lei și este finanţat prin PNRR.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca a început implementarea Proiectului „USAMV CN - DIGITAL CONNECTING: Creşterea calităţii actului educaţional universitar prin dezvoltare digitală”, în perioada octombrie 2022 - decembrie 2025, finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României ( PNRR). 

digitalizare programare pacienti beneficii medicina

Valoarea totală acordată în cadrul Contractului de finanţare este de 18.147.500 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum de 15.250.000 lei, iar 2.897.500 lei reprezintă TVA, se arată într-un comunicat de presă de pe site-ul AGERPRES.

Proiectul include numeroase obiective specifice, între care se află:

- modernizarea a șapte laboratoare IT cu tehnologie digitală inovativă destinată metodelor de predare-învăţare;

- crearea unui Data Center necesar activităţii de cercetare şi dezvoltării competenţelor profesionale şi digitale ale studenţilor şi cadrelor didactice;

- crearea a două noi centre de cercetare şi a cinci noi laboratoare de cercetare prin achiziţionarea de instrumente şi echipamente hardware şi software;

- formarea competenţelor digitale pentru peste 250 de studenţi şi cadre didactice.

Proiectul „USAMV CN - DIGITAL CONNECTING: Creşterea calităţii actului educaţional universitar prin dezvoltare digitală” este finanţat prin Ministerul Educaţiei, în cadrul apelului Granturi pentru digitalizarea universităţilor din Componenta 15 - Educaţie, a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României (PNRR), Reforma 5: Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educaţiei, Investiţia 16: Digitalizarea universităţilor şi pregătirea acestora pentru profesiile digitale ale viitorului.

Informaţii pe larg despre obiectivele specifice ale proiectului, pe site-ul USAMV Cluj-Napoca: www.usamvcluj.ro.

Etichete: usamv cluj-napoca digitalizare PNRR medicina veterinara investitii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.