Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel și dr. Rodica Tănăsescu, primii invitați ai teleconferințelor MedicHub

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală miercuri, 1 aprilie 2020, ora 15:17

La cererea publicului, interviul va fi disponibil pe medichub.ro până la finalul acestei săptămâni. Pentru a putea viziona transmisiunea în care MedicHub i-a avut invitaţi pe Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel şi Dr. Rodica Tănăsescu vă rugăm să accesaţi medichub.ro.

MedicHub lansează un nou produs accesibil online, pe medichub.ro: teleconferințele. Primii invitați sunt Prof. Adrian Streinu-Cercel și Dr. Rodica Tănăsescu.

Teleconferințele MedicHub vor debuta mâine, 2 aprilie, la ora 19.00, pe medichub.ro cu un interviu acordat în exclusivitate pentru comunitatea medicală din România de către prof. Adrian Streinu-Cercel și fr. Rodica Tănăsescu. Vor fi abordate subiecte arzătoare în acest moment și se vor da răspunsuri la întrebări care, în aceste zile, se află pe buzele multor profesioniști din sănătate, aflați în prima linie a luptei împotriva coronavirusului.

Teleconferințele MedicHub sunt susținute de personalități marcante din domeniul sănătății și abordează teme actuale, de maxim interes pentru corpul medical și pentru farmaciști, nivelul discuției fiind păstrat ca pentru profesioniști. În felul acesta, MedicHub încearcă să-și respecte promisiunea de a prinde ritmul lumii medicale și de a fi centrul de întâlnire al comunității.

Mai multe detalii despre modul în care se vor desfășura teleconferințele, despre invitații și temele abordate veți găsi pe medichub.ro.


Abonament VM 600x600-01 v3b

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Până la 31 decembrie 2020, ai reducere la prețul abonamentului pe 12 luni și ceva în plus:
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.