Newsflash
Știri

Echipamente medicale moderne pentru Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca

de Dorina Novac - feb. 23 2022
Echipamente medicale moderne pentru Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca

Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca beneficiază de o serie de echipamente medicale, achiziţionate de Consiliul Judeţean Cluj din fonduri proprii.

Consiliul Județean Cluj a finanțat achiziționarea unor noi echipamente medicale pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean.

dotari de ulrima generatie

Echipamentele recent achiziționate sunt un ecocardiograf, un laser CO2 fracțional și 80 de console pentru distribuția fluidelor medicale.

Pentru cumpărarea echipamentelor medicale, forul administrativ judeţean a alocat, din bugetul propriu, suma de 570.000 de lei.

„Investiţiile constante în sănătate sunt indispensabile pentru asigurarea celor mai complexe examinări, intervenţii şi tratamente. Noile dotări vor contribui, cu siguranţă, la creşterea calităţii actului medical, precum şi la funcţionarea optimă a instituţiei spitaliceşti”, a precizat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe