Newsflash
Cultură

Steaua comediei româneşti

de Mirela DUMITREAN - dec. 28 2011
Steaua comediei româneşti
    A 13 „stea“ dezvelită pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Bucureşti a fost cea a actriţei Stela Popescu. Sărbătorită pentru activitatea ei valoroasă în cinematografie, dar şi în teatru, „Doamna comediei româneşti“ a fost aplaudată de public şi încurajată şi susţinută de colegi. Cu umorul său viu, a declarat: „Ţi se dă sentimentul că n-ai trăit degeaba, că ai putut să dăruieşti celorlalţi ceea ce Dumnezeu ţi-a dăruit ţie. Pentru asta sunt fericită. Vă mulţumesc şi sper în continuare să trăiesc până la 120 de ani… ai dumneavoastră!“. Alături de îndrăgita actriţă, George Ivaşcu, directorul Teatrului „Metropolis“, a subliniat: „Doamna Stela sau Steaua Popescu – pentru că numele său i-a previzionat un drum pe măsura onomasticii, face parte din categoria de artişti care îşi declară dragostea pentru public şi pentru artă ori de câte ori se regăsesc în faţa acestora“. Cei prezenţi la eveniment i-au cântat artistei „La mulţi ani!“, deoarece, la 21 decembrie, împlineşte 76 de ani.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe