Newsflash
Știri

Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19

de Dorina Novac - dec. 4 2020
Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a anunțat că Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19.

Nicolae Ciucă a vizitat, joi, câteva secţii ale Spitalului Militar din Craiova unde va fi deschisă o secţie pentru pacienţii infectaţi cu noul coronavirus.

spital militar craiova
Sursă imagine: Nicolae Ionel Ciucă/ Facebook

 

Acesta a precizat, într-un mesaj publicat pe Facebook, că unitatea va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19.

„Pe lângă Institutul Cantacuzino, care este centru principal de depozitare a vaccinului anti-COVID-19, Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare, cu multiple sarcini în păstrarea, depozitarea și chiar administrarea vaccinului”, a scris Nicolae Ciucă.

Ministrul Apărării a menționat și despre preocuparea celor din spital pentru a pune la punct o secție în care să fie tratați pacienții infectați cu SARS-CoV-2 cu probleme.

„Deși spitalul este non-COVID, am fost plăcut surprins de preocuparea celor de aici pentru a pune la punct o secție în care să fie tratați pacienții infectați cu SARS-CoV-2 cu probleme. Au fost stabilite circuitele, au fost identificate și începute lucrările de modernizare și adaptare a procedurilor pentru a nu perturba activitatea curentă din spital, iar lucrurile sunt pe drumul cel bun”, a subliniat Nicolae Ciucă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe