Newsflash
Cultură

Spectacol-confesiune la Teatrul Excelsior

de Cristina GHIOCA - mar. 8 2024
Spectacol-confesiune la Teatrul Excelsior

Sâmbătă, 9 ianuarie, la Sala Studio a Teatrului Excelsior din București are loc premiera spectacolului Adrenalină, de Gabriel Sandu.

„Spectacolul reprezintă o călătorie în timp, în inima anilor 2000, prin prisma unei trupe dance de succes, formată din trei adolescente. 20 de ani mai târziu, cele trei decid să se reunească pentru un concert aniversar, oferind oamenilor o incursiune sinceră în lumea faimei de-o vară și în toate controversele ce au urmat”, a arătat regizorul spectacolului, într-un comunicat de presă remis redacţiei. Distribuţia este alcătuită din actriţele: Dana Marineci, Oana Predescu, Iulia Samson.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe