Newsflash
Știri

Specialişti din mai multe ţări participă la un eveniment organizat de Institutul „Marius Nasta”

de Dorina Novac - mar. 23 2023
Specialişti din mai multe ţări participă la un eveniment organizat de Institutul „Marius Nasta”

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta este gazda evenimentului „Update on nontuberculous mycobacteria pulmonary disease” organizat în colaborare cu ADVANCE TB sub egida COST.

Speakeri din România, Germania, Olanda, Suedia, Croaţia, Spania, Marea Britanie participă joi, 23 martie, la evenimentul „Update on nontuberculous mycobacteria pulmonary disease”.

eveniment

„Evenimentul are ca invitați speekeri din România, Germania, Olanda, Suedia, Croația, Spania, Marea Britanie, a căror activitatea științifică și interes vizează elemente de epidemiologie, diagnosticul și tratamentul micobacterilor nontuberculoase (NTM), dar și aspecte cu privire la mecanismele imune ce favorizează dezvoltarea bolii la pacienții cu afectare pulmonara în cadrul infecției cu NTM”, transmit reprezentanții Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta.

Citește și: Institutul Marius Nasta: Abordarea multidisciplinară a tulburărilor de somn, esențială

European Cooperation in Science and Technology (COST) are ca scop oferirea unei platforme de colaborare între clinicieni, cercetători, mediile academice, industrie medicală și organizații non-guvernamentale pentru a stimula și promova cercetarea în diferite domenii.

Activitatea se desfășoară în mai multe direcții: dezvoltarea de noi protocoale clinice și de cercetare, stimularea producerii unor noi metode de diagnostic, dar și prin diseminarea informației științifice prin diferite cursuri, workshopuri și schimburi de experiență.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe