Newsflash
Știri

Societatea Română de Hematologie organizează Conferința națională de amiloidoză

de L. Budin - nov. 8 2023
Societatea Română de Hematologie organizează Conferința națională de amiloidoză

Conferința Națională de Amiloidoză este un eveniment de tradiție care adună profesioniști din domeniul medical pentru a discuta, învăța și colabora asupra subiectelor legate de această afecțiune complexă.

Conferința are loc în București, Hotel Crowne Plaza, în perioada 10-11 noiembrie, se arată pe pagina de Facebook a Societății Române de Hematologie. 

Amiloidoza este o boală rară și adesea neînțeleasă, reprezentând o provocare semnificativă pentru comunitatea medicală. Participarea specialiștilor va contribui la creșterea cunoașterii noastre colective și la dezvoltarea unor strategii mai eficiente de diagnostic și tratament.

Anul acesta vom oferi un număr de douăzeci de granturi, ce vor acoperi cheltuielile de deplasare si cazare, facilitând cercetarea și dezvoltarea prin schimbul de cunoștințe între specialități. Această conferință va oferi oportunități unice de a învăța de la experți de renume în domeniu, de a participa la discuții interdisciplinare și de a vă conecta cu alți medici care se confruntă cu aceeași provocare”, se mai arată în postarea semnată de prof. dr. Daniel Coriu, președintele Conferinței Naționale de Amiloidoză.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe