Newsflash
Știri

Secția de cardiologie a Spitalului Colentina, deschisă pentru pacienții non-COVID

de Dorina Novac - mai 18 2021
Secția de cardiologie a Spitalului Colentina, deschisă pentru pacienții non-COVID

Secția de cardiologie a Spitalului Clinic Colentina din Capitală, deschisă, începând de astăzi, pentru pacienții non-COVID.

Potrivit reprezentanților Spitalului Colentina, și celelalte secții vor fi deschise, treptat, până la sfârșitul acestei săptămâni.

Spitalul Colentina

„În urma eliberării de către DSPMB a avizului temporar de funcționare în regim mixt (COVID și non-COVID), la sfârșitul săptămânii trecute, și după realizarea operațiunilor de reconfigurare a activității, Spitalul Clinic Colentina are bucuria să anunțe că, începând de astăzi, se reia în mod normal activitatea Secției de Cardiologie a unității sanitare”, informează reprezentanții spitalului.

Aceștia au mai subliniat că, în zilele următoare, treptat, va continua deschiderea secțiilor din cadrul spitalului, astfel încât, la sfârșitul acestei săptămâni, întreaga activitate medicală să se deruleze în regim mixt, la toată capacitatea, pentru pacienți COVID și non-COVID.

„Precizăm că, funcționarea spitalului în regim mixt se va face cu respectarea strictă a circuitelor separate, conform reglementărilor în vigoare”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a instituției medicale.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe