Newsflash
Industria farmaceutică

Programul Johnson & Johnson pentru eleve continuă în peste 200 de școli

de L. Budin - apr. 4 2023
Programul Johnson & Johnson pentru eleve continuă în peste 200 de școli

Proiectul WiSTEM2D are ca scop încurajarea elevelor de a explora știința, tehnologia, ingineria, matematica, manufactura și designul.

Johnson & Johnson România și Junior Achievement (JA) România continuă parteneriatul educațional pentru promovarea activităților din cadrul proiectului internațional WiSTEM2D – Women in Science, Technology, Education, Mathematics, Manufacturing, and Design în școlile din România.

WISTEM2D_JNJ

Ajuns la a 5-a ediție, proiectul se extinde în peste 200 de școli din țară, având ca obiectiv să ajungă la minimum 7.000 de eleve cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, se arată într-un comunicat. 

Suntem mândri să continuăm o tradiție îndelungată de susținere a femeilor în carieră și suntem hotărâți să creștem reprezentarea femeilor în domeniile STEM2D la nivel global. Prin această inițiativă ne dorim să inspirăm și să încurajăm tinerele generații să își dezvolte pasiunea și să își construiască cariere de succes. Prin colaborarea cu Junior Achievement România, oferim elevelor experiențe de învățare inovatoare și instrumentele necesare pentru a-și dezvolta abilitățile și a-și atinge potențialul maxim”, a declarat Christian Rodseth, Managing Director Janssen, companiile farmaceutice ale Johnson & Johnson, Grecia, Polonia și România.

Proiectul WiSTEM2D are ca scop promovarea disciplinelor STEM și încurajarea elevelor să exploreze știința, tehnologia, ingineria, matematica, manufactura și designul. În acest an, elevele vor avea ocazia să participe la ateliere de tip Career talk, în care voluntarii Johnson & Johnson vor împărtăși experiențe profesionale personale, demonstrând că genul persoanei sau educația preuniversitară nu limitează alegerea unei cariere profesionale de succes în domeniul STEM. Atelierele disponibile în cadrul programului vor ajuta elevii să-și dezvolte abilitățile de echipă, creativitatea și gândirea critică.

Programul și activitățile din cadrul său sunt create de specialiști în educație și profesioniști din domeniile respective, utilizând o abordare interdisciplinară, integrată și centrată pe elev, care implică utilizarea unor practici pedagogice solide. Acest proces transformă procesul de învățare într-unul mai atractiv, constructiv, eficient și stimulează dorința elevilor de a investiga, de a dezvolta gândirea logică și creativă, abilitățile de rezolvare a problemelor și acelea de colaborare.

Prin intermediul proiectului, elevele vor interacționa cu experți în domeniu, consultanți voluntari Johnson & Johnson, care le vor ajuta să exploreze diferite oportunități de carieră și să se orienteze către viitoarele meserii și locuri de muncă.

Proiectul WiSTEM2D este dezvoltat constant cu scopul de a pregăti tinerele generații pentru viitor și pentru a susține gândirea inovatoare și progresul tehnologic într-o societate în care abilitățile secolului XXI sunt esențiale pentru o carieră de succes.

O doctoriță a renovat și a modernizat unul dintre saloanele de la SCJU Arad

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe