Newsflash
Știri

Program de wellbeing pentru angajați

Program de wellbeing pentru angajați

Nestle, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, își susține angajații printr-un proiect de wellbeing prin care oamenii sunt încurajați să aibă o viață cât mai sănătoasă.

Unul dintre beneficiile asigurate angajaților Nestlé Romania, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, este proiectul The Good Nest – un proiect de wellbeing pentru angajați prin care oamenii sunt încurajați să aibă o viață cât mai sănătoasă, din toate punctele de vedere, fizic, mintal, alimentar. Cea mai nouă inițiativă din cadrul acestui proiect a fost ca Nestlé să susțină participarea mai multor angajați la cea mai recentă competiție de alergare desfășurată în București între 13 și 14 mai. 

Astfel, 65 de angajați ai Nestlé Romania au alergat la Semimaratonul București 2023: Semi (11 alergători Nestlé), Cros (40 alergători) și Fun Race (14 alergători). Compania a asigurat  taxele de înscriere și echipamentele sportive, astfel încât alergătoarele și alergătorii s-au făcut vizibili în mod unitar în contextul curselor. 

„La Nestlé, punem starea de bine și siguranța angajaților pe primul loc. Este pentru al optulea an la rând în care alergăm în număr mare la diferite competiții sportive. Sunt foarte mândră de colegele mele, de colegii mei, care au alergat la această competiție și au demonstrat că suntem o echipă într-o excelentă formă fizică, nu doar profesională. Și mă bucur că suntem una din companiile care susțin cu adevărat mișcarea fizică și viața sănătoasă”, spune Nicoleta Tupiță, dietetician autorizat și Manager Nutriție și Comunicare Internă Nestlé România, Bulgaria și Țările Adriatice 

Participarea la competiția de alergare pe șosea din acest weekend este numai una dintre componentele proiectului The Good Nest, în cadrul căruia sunt organizate mai multe activități  pentru angajați, precum: masaj, sesiuni de consiliere nutrițională și măsurarea compoziției corporale, pilates pentru postură, sesiune de dans „Shake your stress”, antrenamentele de fotbal pentru colegi, sesiune de eliberare a stresului prin umor și râs „Find your joy” și un program de suport și consiliere psihologică. De asemenea, în timpul pandemiei, activitățile de wellbeing au fost mutate în online, angajații beneficiind de o serie de webinarii pe diferite teme de nutriție și wellbeing. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe