Newsflash
REUNIUNI

Prof. dr. Rodica Pop-Bușui va avea o prezentare la Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic

de Florentina Ionescu - iun. 14 2022
Prof. dr. Rodica Pop-Bușui va avea o prezentare la Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic

Neurodiab - Societatea de Neuropatie Diabetică a anunțat că Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic va avea loc în perioada 16 iunie – 18 iunie online / Cluj-Napoca.

Unul dintre speakerii invitați la Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic este prof. dr. Rodica Pop-Bușui. Medicul activează în cadrul departamentului de medicină internă a Universității din Michigan, în divizia metabolism, endocrinologie și diabet. Mai mult, este dr. Rodica Pop-Bușui este co-director al Centrului de Neuropatie al aceleiași universități. 

rodica pop busui

Cercetările sale științifice s-au concentrat asupra neuropatiei periferice și neuropatiei cardiovasculare autonome la persoanele cu diabet. Prof. Dr. Bușui face parte și din bordul de conducere și este membră în diverse organizații profesionale internaționale din domeniul medical, se arată pe pagina oficială a Neurodiab.

În cadrul Școlii de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, Prof. Dr. Bușui va face o prezentare generală a neuropatiilor diabetice. Înscrieți-vă la eveniment pentru a nu rata prezentarea acesteia, pe linkul acesta.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe