Newsflash
Știri

Povestea emoționantă a unei paciente cu Parkinson

de Redacția Viața Medicală - apr. 11 2024
Povestea emoționantă a unei paciente cu Parkinson

Cu ocazia Zilei Mondiale Parkinson, marcată pe 11 aprilie, Enayati Medical City a publicat un video emoționant despre povestea unei paciente tratate de această boală.

Vă invităm să urmăriți povestea surorii doamnei Magdalena, îngrijită cu multă atenție în cadrul Enayati Medical City, unde pacienta a făcut pași mărunți, dar importanți în ameliorarea și încetinirea progresiei bolii Parkinson.

 

 „Am fost o familie foarte unită, la orice am sărit cu toții grămadă. Față de familie și cei apropiați trebuie să ai grijă. Sora mea are sindromul Parkinson asociat cu tulburări cognitive; necesită supraveghere, tratament și controale medicale periodice. Am ajuns în Enayati Hospital acum un an și ceva, pentru o evaluare și indicarea tratamentului corespunzător și a planului de îngrijire. Am avut o experiență foarte bună, starea de sănătate a surorii mele s-a îmbunătățit pe parcursul acestui an. Am revenit acum pentru o reevaluare medicală, așa că am preferat să mă internez și eu alături de ea, să-mi fac și eu investigațiile necesare. Consider că aici este o echipă medicală foarte bună, profesioniști, foarte dedicați și drăguți, amabili cu pacienții și aparținătorii, comunicativi. Sunt foarte mulțumită că am reușit și eu după niște ani de neglijență să îmi fac investigațiile. Sunt foarte mulțumită aici, de modul cum se fac investigațiile și la sora mea și la mine, foarte amănunțit, aparatură foarte bună, echipa nu numai de medici dar și asistentele, personalul auxiliar, răspund cu promptitudine la orice apel al nostru și sunt foarte blânzi cu pacienții. Mă simt bine aici, deși sunt într-un spital, nu pot să spun de condițiile de aici care sunt excelente, te simti în siguranță. Și cel mai important e că sora mea se simte mai bine.” 

Aflați mai multe informații despre internarea în Enayati Hospital aici sau sunați la 0374 498 199 pentru a programa o vizită.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe